Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

In Need Of Your Help

I have some issues i need to solve before making an other post and i would like your help and assistance to solve them!

 First of all i really donno if i should make this blog in english or in greek.
Of course my watchers are greek but the thing is: greek people can understand english while other nations can't understand greek.
So i thought that the best way to solve this problem is to make my videos in greek and then translate them in greek at my blogspot.
What's your opinion?

Secondly i would like you to give me tips and advises for which programm to use to edit my videos.
I need a programm that can add music, pictures and of course cut and edit the video frames.
I heard Movie Maker is a good one but if u have any other to suggest please let me know so that i can try them all and choose the one that suits me best!

 The last reason why i haven't uploaded a video yet is (please don't laugh at me) that i'm waiting for my period to come and i have these 2 ugly spots on my forehead-.-"
i look so ugly and i'm soooo embarassed for you to see me like this for the first time:P
I could of course make a nail tutorial video but i cut my nails the other day, so that option is also off the table-.-"
What i might do is upload a video of an other girl's tutorial for now, or maybe add some pictures of make-ups and manicures that i like just for this page not to be empty!
Do u agree?



Anyway please give me your ideas and advices and don't forget to subscribe on my blog and i will also subscribe to yours!

10 σχόλια:

  1. αχ για βιντεο για να ειμαι ειλικρινης δε γνωριζω οποτε δε μπορω να βοηθησω..
    οσο για το θεμα της γλωσσας θα σου πω το εξης..οταν ξεκινησα εγραφα μονο στα αγγλικα γιατι οι περισσοτεροι αναγνωστες ηταν ξενοι ..με τον καιρο κ οταν εγινα μελος στις greek beauty bloggers αρχισα να εχω σχολια απο ελληνιδες & μετα απο σκεψη κατεληξα στο οτι πρεπει να γραφω αναρτησεις κ στις 2 γλωσσες δε μαρεσει να ξερω οτι με διαβαζουν ελληνιδες & να μου γραφουν στα αγγλικα -που δεν ειναι υποχρεωμενες να ξερουν αλλωστε-
    ειναι φυσικα στην κριση σου ξερω οτι ειναι λιγο κουραστικο τα γραφεις κ στα δυο αλλα για μενα ειναι 100% ολοκληρωμενο κ με εκφραζει απολυτα :)
    εγινα αναγνωστρια σου κιολας!
    φιλακιααα

    http://caramellitsa.blogspo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. hmmm nai alla an einai ta video sta ellinika kai apo katw sta agglika dn einai ikanopoiitiko kai gia tis 2 meries?
      pws s fenete afti i idea?

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα! Μόλις ανακάλυψα το blog σου! Γι' αυτά που ρωτάς, αυτά που έχω να σου πω είναι τα εξής: Όσον αφορά την επεξεργασία video! Το "Windows Movie Maker" είναι ένα πρόγραμμα που το έχουν ολα τα Windows, είναι δωρεάν, είναι πανεύκολο, έχει αρκετά καλά εφέ και διάφορα άλλα! Μ' αυτό ξεκίνησα τα πρώτα μου video! Βέβαια υπάρχουν ένα σωρό προγράμματα που μπορείς να βρεις στο Internet αλλά δεν είναι Δωρεάν ή είναι περιορισμένης χρήσης! Τώρα, δεν μου έρχεται κάποιο συγκεκριμένο στο μυαλό για να σου πω! Αλλά, αν θες ξεκίνα με το "Windows Movie Maker" και βλέπεις στην πορεία!
    Τώρα, όσον αφορά για την γλώσσα γραφής του blog! Εγώ προσωπικά δυσκολεύομαι να διαβάζω ολόκληρα post ή ακόμα και να επισκέφτομαι Ελληνικά blogs που είναι στα Αγγλικά. Όταν μπαίνω σε ένα Greek Blog θέλω να διαβάζω στην γλώσσα μου, ειδάλλως αν είναι καλύτερα να επισκέπτομαι τα Διεθνή blogs. Αν οι περισσότεροι επισκέπτες/αναγνώστες είναι από την Ελλάδα (και αυτό μπορείς να το δεις) λογικά και πρέπει να γράφεις στα Ελληνικά, γιατί καλώς ή κακώς δεν γνωρίζουν όλοι & όλες άπταιστα Αγγλικά (δυστυχώς αλλά έτσι είναι!)Αν όμως οι επισκέπτες/αναγνώστες είναι οι περισσότεροι από ξένες χώρες, δεν θέλει και ρώτημα, συνέχισε στα Αγγλικά! Άρα δεν υπάρχει θέμα! Μην ξεχνάμε, ο blogger σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις ένα widget με πολλές γλώσσες και ο/η επισκέπτης σου αν του αρέσει το blog σου, πίστεψέ με, θα κάνει κατευθείαν μετάφραση! Στο λέω από εμπειρία μου, όταν ξεκίνησα το πρώτο μου προσωπικό μου blog, πολλές κοπέλες από Ιταλία, Γερμανία κ.α χώρες μου στέλνανε e-mail γράφοντας μου για τα κείμενα μου πόσο τους άγγιξαν, αφού πρώτα είχαν κάνει μετάφραση στην γλώσσα τους!
    Καταλήγοντας λοιπόν, σου λέω κάνε αυτό που εσύ θεωρείς ότι σε αντιπροσωπεύει πρώτα απ' όλα & ύστερα κάνε το καλύτερο για τους αναγνώστες σου, έτσι για να είναι και οι δύο πλευρές ικανοποιημένες!

    Ελπίζω να μην σε κούρασα & να μην σε μπέρδεψα με όλα αυτά που σου έγραψα!
    Πέρα από αυτά, είμαι η νέα σου αναγνώστρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. oxi katholou! isa isa xerome poli na akouw ti gnomi sas gi afto ekana kai to post alloste!
      omws an xrisimopoiisw kai tis 2 glosses dn einai ikanopoiitiko kai gia tis 2 meries?
      ase pou exw kai ena provlima me ta ellinika mias ke xw sinithisei ta greeklish kai diskolevome:/

      Διαγραφή
    2. Κοίταξε να δεις! Όπως σου έγραψε πιο πάνω και η caramellitsa αλλά όπως λες κι εσύ, μπορείς να γράφεις και στις δυο γλώσσες, όπως κάνει και η caramellitsa, μιας και την διαβάζω συχνά! Έτσι θα μείνουν απόλυτα ευχαριστημένες και οι δυο μεριές! Έτσι να το κάνεις! Είναι λιγότερο κουραστικό! Τώρα όσον αφορά τα greeklish, σ' αυτό το θέμα είμαι λίγο κάθετη! Δεν τα γουστάρω κα-θό-λου! Δεν μπορώ να κάθομαι να διαβάζω ένα κατεβατό κείμενο! Με κουράζουν απίστευτα και εννοείται ΔΕΝ μπαίνω καν στην διαδικασία να διαβάσω μεγάλα κείμενα! Λυπάμαι, αλλά αυτή είναι η άποψή μου! Μην ξεχνάς, ότι υπάρχει και ο Ορθογραφικός έλεγχος, για να διορθώνει αυτόματα τα όποια οθογραφικά λάθη!

      Από 'κει και πέρα, σου ξανά λέω να κάβεις ότι εσύ σε αντιπροσωπεύει! Είναι δικό σου blog και έχεις το δικαίωμα να το διαχειρίζεσαι όπως εσύ νομίζεις! Αλλά, να θυμάσαι! Κανείς δεν μπορεί (και δεν γίνεται) να μείνει απόλυτα ικανοποιημένος!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
    3. ma enoeite pws an grapsw to blog sta ellinika tha to grapsw me ti diki mas alfavito!
      tnx poli gia tis simvoules sou kopela m<3

      Διαγραφή
  3. Θα συμφωνήσω με τα κορίτσια!! Τα videakia καλύτερα να τα κάνεις στα αγγλικά ενώ για τα ποστ σου υπάρχει η εφαρμογή ώστε να μπορεί ο κάθε επισκέπτης να το μεταφράζει στην γλώσσα σου!! Από κει και πέρα όπως σε βολεύει εσένα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. kali idea:D tha prospathisw mesa safti ti vdomada na valw merika video kai stis 2 glosses na sas linkarw na mou peite ti gnomi sas kai na ta postarw meta^^
      sas efxaristw poli oles<3

      Διαγραφή
  4. Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου, μόλις ανακάλυψα το μπλογκ σου και ακολουθώ φυσικά :) Για τα βίντεο δεν μπορώ να σε βοηθήσω πολύ, ένα εντελώς απλό που έφτιαξα κάποτε με windows media player το έκανα, σίγουρα όμως υπάρχουν και πιο επαγγελματικά προγράμματα απλά θα είναι και πιο περίπλοκα. Για τη γλώσσα, ήταν κάτι που απασχόλησε πολύ και εμένα όταν ξεκίνησα. Τελικά διάλεξα να γράφω στα αγγλικά γιατί μου ήταν πιο εύκολο μιας και διάβαζα κυριώς αγγλικά μπλογκ, για να εξασκήσω τη γλώσσα, για να μην αφήσω απέξω κοπέλες από το εξωτερικό και επειδή ακόμα και αν κάποιος δεν ξέρει αγγλικά η αυτόματη μετάφραση σε άλλη γλώσσα, ακόμα και στα ελληνικά, είναι μακράν καλύτερη από το να μεταφράσεις από τα ελληνικά στα αγγλικά, δοκίμασέ το να δεις. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. efxaristw poli! to idio skeftomoun ki egw! mallon tha vgalw video simera^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή